Referenser

Kommentarer från några klienter:

Jani Nordkämpe, Göteborg:


"Ok! Det är sällan jag sticker ut hakan och rekommenderar någon "PT"...

Det är en djungel med nötter där ute, som i många fall kan fördärva mer än de hjälper.

Jag har vid något tillfälle nämnt någon kunnig, till någon som bett om hjälp med specifika problem. Skickat dem i en riktning som jag vet ger resultat!

Nu är det dags att lägga en stark rekommendation!

Min vän och coach Rikard Erlandsson och hans Anki Öberg har nog glömt mer om träning än vad jag någonsin kommer lära mej och det de inte har koll på är inte värt att veta.

Jag har hållt på och flytta vikt i halva mitt liv och tycker jag har koll på mycket. Tillräckligt för att jag många gånger har kunnat hjälpa andra med teknik och annat.

När jag började bolla idéer med och lyssna på Rikard, så klev jag direkt upp flera nivåer och fortsätter stadigt utvecklas.

Inte illa för en gammal sliten gubbe 😜

Är ni nybörjare, medel eller elit?

Kolla in sidan och skicka dem en rad.

Vilket mål ni än har kommer ni inte ångra er.

💪😀👊 "
Erik Karlsson, Hedemora:


"Kunniga, nogranna och engagerad.

Get2Strong har verkligen hjälpt mig att komma igång med gymmandet, jag kommer från bollsport och har aldrig gymmat tidigare. Jag uppskattar att de är nogranna att jag som nybörjare utför övningar och lyft på ett korrekt sätt, det är inte lätt att lära gamla stela hundar att sitta men de gör det med ett fantastiskt engagemang och skapar glädje kring att gå till gymmet, något som jag absolut aldrig trodde att jag skulle känna. De motiverar mig till att klara övningar och vikter jag absolut inte trodde att jag skulle klara.

Jag känner mig friskare och starkare än på länge, och jag har kul under tiden, bättre än så blir det väl inte. Tack Get2strong."Johan Persson, Hedemora:


"Det var Rikard och Anki som fick upp mina ögon för styrkelyft.

Följde Rikards styrkeprogram inför alla tävlingar mellan 2017-2019 och satte nya personbästa varje gång.

De har verkligen bra ögon för teknik i lyften. När något känts tungt eller fel så har jag fått respons på vad som ska rättas till.

Det kanske absolut viktiga som de har lärt mig är att ta i ordentligt, sluta gnälla och träna hårt.

Många tror de tränar hårt, testa bli coachad av get2strong så ska du få se att du aldrig tränat hårt innan...

Oavsett mål så besitter de kunskapen till att kunna hjälpa er. Kontakta dem omgående, inget ni kommer ångra!"

 


Karin Högvall, Garpenberg:


 " Mycket bra hjälp och upplägg på träningen för min del då det är helt nytt att träna styrka på detta vis. Får övningar som gör att jag känner att det går framåt, samt instruktioner så det inte blir fel. Jag är nöjd och tycker att det är roligt vilket är ett bra mått."

Joanna Törnlund, Hedemora:


"Under tiden med Anki har jag vecka efter vecka nått mina delmål, ökat i muskelmassa och minskat i fettprocent. Anki lyssnar inte bara på vad du vill, utan ser också vad du behöver jobba på för att långsiktigt må bättre och nå dina mål. Anki är duktig på att hjälpa dig hitta muskelkontakt, förstå syftet med övningen och drilla dig i teknik, teknik, teknik. Du kommer att få träna utanför din Comfort zone, men det är också då du inser hur mycket du egentligen klarar av. Jag har aldrig tränat så hårt, men jag heller aldrig skrattat så mycket under träning som med Anki. När min "fibro" kropp gett mig utmaningar, som tidigare lett till sjukskrivning och långa träningsstopp, har Anki hittat alternativa övningar som möjliggjort att jag har kunnat fortsätta min träning. Anki har alltid satt mig som klient i fokus; hon håller tider, överenskommelser och uppdaterar träningsprogrammet på plats. Hon har hög tillgänglighet via messenger ~ och ingen fråga är för dum. På grund utav pandemin har vi tränat kl. 05.30 för att undvika trängsel, tränat i munskydd och flitigt spritat av alla redskap. Oavsett mål och träningserfarenhet så rekommenderar jag varmt alla som vill utvecklas i sin träning att ta hjälp av get2strong. "

NEUROKINETIC THERAPYLorem ipsum consteur adipscing veniam quisnostr ercation ullamco conses puisate veltse.