Tjänster

VAD VI ERBJUDER


Vi erbjuder lösningar både on-line och IRL

Kost: Vi gör ett kostschema som är lätt att följa utifrån Dina förutsättningar och Dina mål oavsett om det gäller ökad styrka, minskad kroppsvikt eller något annat  Pris från 1395kr


Privat träning: Vi hjälper dig med tekniken och pushar dig på gymmet för att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid i gymmet Pris 1 pass 595kr,  10 pass 4999kr


Gruppträning: Är ni flera stycken om vill gå ihop och träna tillsammans så hjälper vi er.


Företagshälsa: Företag är välkomna att höra av sig för en offert på personalens hälsa så skräddarsyr vi en lösning som passar er.


Flexibilitet: En allt för underskattad del av träningen. Är du smidig minskar risken för skador och gör dig både snabbare och spänstigare och starkare. Vi hittar dina svaga sidor och hjälper dig förbättra dem.


Träningschema: Vi har olika alternativ Pris från 1500kr, 


Styrkelyft: Om Du vill öka din styrka i något av de tre styrkelyft momenten eller alla tre Bänkpress, Marklyft och Knäböj, vi fokuserar även på teknik så att Du får ut så mycket som möjligt av dina lyft.


Strongman: teknik och kompletterande träning för att vara så allaround tränad som du behöver vara för att kunna tävla i denna allsida sport.


Kom i form: Om du är nybörjare och vill komma i form och skulptera om din kropp på ett fördelaktigt sätt